Workshop 2: Toepassingen van rijst

Deze zomer op zoek naar de combinatie Leuk, Lekker en Leerzaam? Díe vind je in de Sweet Asian Summerschool, van Meester Chef Tim Kan en Meester Patissier Hidde de Brabander. Eind juli tref je dit culinaire topduo in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Meld je aan voor één van de vier workshops en word zelf meester in de Aziatische keuken.

Wat ga je doen?

Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met rijst. Je leert zelf je eigen rijstnoedels maken. Deze verwerk je in een soep, en je wokt ze tot een overheerlijk gerecht met taugé en biefstuk. Het dessertgedeelte is om je vingers bij af te likken. Je maakt ijs van sesam en yuzu en serveert dit met gepofte, gesuikerde rijst. Nadien kun je al je gemaakte producten (natuurlijk met uitzondering van het ijs) mee naar huis nemen. Met het oogpunt op het milieu, vragen we je hiervoor je eigen verpakkingen mee te nemen.

Lentiz| Cursus & Consult

Workshop 2: Toepassingen van rijst

Starten met deze workshop?

Data en inschrijven

Thema

Toepassingen van rijst

Door Tim Kan en Hidde de Brabander

credits: ‘Foto’s Aldwin van Krimpen / Jeff Leung’

Kosten

€95,- inclusief BTW

Cursusduur

1 dag van 10.00 – 17.00 uur